Food Allergy: Molecular Basis and Clinical Practice - M. Ebisawa, B. K. Ballmer-Weber, S. Vieths, R. A. Wood (2015)

Food Allergy: Molecular Basis and Clinical Practice - M. Ebisawa, B. K. Ballmer-Weber, S. Vieths, R. A. Wood (2015)

Ajánlataink a termékre

 

Food Allergy: Molecular Basis and Clinical Practice - M. Ebisawa, B. K. Ballmer-Weber, S. Vieths, R. A. Wood

77 942 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
libristo.hu
Termékleírás
Író B. K. Ballmer-Weber, M. Ebisawa, R. A. Wood, S. Vieths
Oldalszám 278
Súly 902

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 278, Kiadó: Karger, Autor: M. Ebisawa, B. K. Ballmer-Weber, S. Vieths, R. A. Wood, ISBN-13: 9783318023404, Kiadás éve: 2015
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.