Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve (2020)

Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve (2020)

17 861 Ft-tól 9 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Ferrandi - A Konyhaművészet Nagykönyve - A Francia Csúcsgasztronómia Iskolája

17 861 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
zonacomputers.hu
 

Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve

Ország Boltja 2023 Minőségi díj I. helyezett
17 999 Ft
+ 1 239 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
ujkonyvek.hu
 

Michel Tanguy: Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
21 165 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu

További ajánlataink

 

Michel Tanguy - Ferrandi - A Konyhaművészet Nagykönyve - A Francia Csúcsgasztronómia Iskolája

18 325 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
numero7.com
 

Michel Tanguy - Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

19 249 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olcsokonyvek.hu
 

Michel Tanguy: Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája könyv

19 920 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olvasokboltja.hu
 

Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

20 999 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
librarium.hu
 

Michel Tanguy - Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

21 249 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
alomgyar.hu
 

Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

22 908 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
Termékleírás
Író Michel Tanguy
Nyelv magyar

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Szerző: Michel Tanguy
Kiadó: Alexandra Kiadó
Oldalak száma: 696
Megjelenés: 2020. december
Kötés: Keménytáblás

Tanuljunk főzni a méltán híres francia gasztronómiai iskola, a FERRANDI tanáraitól!

Miután részletesen bemutatják a különböző területeket, a szakácsmesterség legjobbjai tanácsaikkal, tippjeikkel és trükkjeikkel abban is segítenek, hogy jó alapanyagot vásároljunk, jól válasszunk, és így a főztünk is a legjobb legyen.

A technológiát bemutató oldalak 1500 fotóval, az egyes mozdulatokat híven bemutató képekkel segítenek abban, hogy az egyszerű kezdetektől eljussunk az ínycsiklandó végeredményig.

A receptek 3 változata 3 különböző nehézségi fokot jelent.

A könyv elkészítésében részt vevő séfek:

Amandine CHAIGNOT, Adeline GRATTARD, Anne-Sophie PIC, François ADAMSKI, Yannick ALLENO, Frédéric ANTON, Pascal BARBOT, Alexandre BOURDAS, Michel BRAS, Eric BRIFFARD, Alexandre COUILLON, Jean COUSSEAU, Arnaud DONCKELE, Alain DUTOURNIER, Philippe ETCHEBEST, Guillaume GOMEZ, Gilles GOUJON, Eric GUERIN, William LEDEUIL, Bernard LEPRINCE, Régis MARCON, Thierry MARX, Philippe MILLE, Olivier NASTI, Francois PASTEAU, Eric PRAS, Emmanuel RENAUT, Olivier ROELLINGER, Michel ROTH és Christian TÉTEDOIE.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.