Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Fermentárium - Erjesztési napló

4 213 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvszallito.hu
 

Fermentárium - Erjesztési napló

5 310 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu
 

FERMENTÁRIUM

5 310 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
ronniszakkonyv.hu

További ajánlataink

 

Király Ágnes: Fermentárium könyv

5 310 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olvasokboltja.hu
 

Fermentárium

5 310 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

Fermentárium

5 900 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Király Ágnes
Címkék Gasztronómia, Társadalomtudomány
Nyelv magyar
Oldalszám 176

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Erre a könyvre maximum 10% árkedvezmény nyújtható minden webáruházban, 2025. november 30-ig, az „árkötöttségi törvény alapján! De a legtöbb könyvet nálunk továbbra is 28-31% árkedvezménnyel és kedvező szállítási feltételekkel tudják a kedves vevőink megvásárolni! Mélyüljünk el a fermentálás világában, készítsünk egyre tökéletesebb erjesztett savanyúságokat, probiotikus italokat, növényi tejhelyettesítőket és kovászos finomságokat!
A Fermentárium ebben társunk lesz. Megismertet a fermentálás alapjaival és előnyeivel, és alaprecepteket is bemutat. A naplóoldalakon dokumentálhatjuk a kísérleteket és a recepteket, a legsikeresebbeket összegyűjtve pedig kialakíthatjuk a saját repertoárunkat.
Az erjesztési folyamat megfigyeléseinek feljegyzése hasznos tanulságokkal szolgál az egyre sikeresebb fermentáláshoz. A táblázatokban és diagramokban könnyen rögzíthetjük a kezdést,
a hozzávalókat, a hőmérséklet, a színek és illatok, továbbá a textúrák változásait, de a kész termék minőségének és eltarthatóságának értékelése is része a naplózásnak.

A naplót Bezerédi Zsófia egyedi illusztrációi, és 24 öntapadós üvegcímkéje teszi teljessé.

Dr. Király Ágnes erjesztett ételkészítési szakértő, akit az eredeti szakmájában (a tudományos fokozatát is adó régészettudományban) utolért a kiégés - annak minden tünetével együtt. A fermentált élelmiszerek készítése akkor vált az élete részévé, amikor a testi-lelki problémáira keresett megoldást. Már az első saját savanyúság kóstolása után megtapasztalta annak különleges, jótékony hatását, boldogító, gyógyító erejét.
2017-ben alapította a Fermentálás - tippek, trükkök, receptek Facebook-csoportot. Saját egészsége kihívásai és a csoporttagok kérdései folyamatos kutatásra és fejlődésre inspirálták. Szakmát váltott és többszörösen átképezte magát: holisztikus táplálkozási tanácsadó és zöldség-gyümölcs feldolgozó szakképesítést szerzett. Létrehozta a FerMentor Blogot, majd megalapította a workshopoknak helyet adó FerMentor Műhelyt és Akadémiát.
A fermentálás és az erjesztett ételek, italok készítésének, fogyasztásának és az egészségre gyakorolt jótékony hatásának népszerűsítése mára a hivatásává vált: tanfolyamokkal, könyvekkel, kézműves fermentáló eszközök gyártásával, szaktanácsadással segít mindenkinek, aki érdeklődik a téma iránt.
Eddig megjelent könyvei: Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez, Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.