Fermentálás (2020)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Holly Davis - Fermentálás

5 400 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvkolcsonzo.hu
 

Fermentálás - Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel - Holly Davis

5 475 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
mai-konyv.hu
 

Fermentálás - Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel

5 475 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu

További ajánlataink

 

Fermentálás - Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel

5 355 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvszallito.hu
 

Holly Davis - Fermentálás

5 520 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
numero7.com
 

Holly Davis: Fermentálás - Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel

5 625 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
konyvmarket.hu
 

Fermentálás

5 925 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
webshop.kello.hu
 

Holly Davis: Fermentálás - Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
6 000 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu
 

Holly Davis: Fermentálás könyv

6 000 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olvasokboltja.hu
 

FERMENTÁLÁS

6 000 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
ronniszakkonyv.hu
 

Fermentálás

7 500 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Holly Davis
Címkék Gasztronómia
Nyelv magyar

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel Szerző: Davis Holly HVG Kiadó, 2020

Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült gyömbérsörben, a marinált olívabogyóban vagy a savanyú káposztában? Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen elsajátítható, mert végtelenül egyszerű, olcsó, és nem kellenek hozzá különleges alapanyagok. Az fermentált ételek és italok nemcsak azért nagyon egészségesek, mert hőkezelés és adalékanyagok nélkül készülnek, hanem az erjesztés folyamán olyan anyagok keletkeznek, amelyek egyszerre tartalmaznak a bélflóránk számára nélkülözhetetlen pre- és probiotikumokat, felturbózzák az immunrendszert. Az erjesztéssel készült ételek és italok tucatnyi jótékony hatásuk mellett izgalmas, új ízekkel is gazdagítanak bennünket. Holly Davis séf több mint 40 éve kutatja, műveli és oktatja a fermentálás tudományát. Örömét leli az ételek elkészítésében, lelkesedése áthatja a könyv minden sorát. Egyszerű receptjeivel, könnyen követhető útmutatásaival részévé válhatunk e módszer újjászületésének. A szerző első, nagy sikerű könyve a fermentálás varázslatos világának leghasznosabb, és több mint 100 receptjével egyben a legpraktikusabb útmutatója. „Holly Davis visszanyúlva az ősi eljárásokhoz egy csodás könyvvel segít minket abban, hogy javítsunk életminőségünkön. Jómagam nap mint nap tapasztalom a fermentáció áldásos hatását, és rengeteg visszajelzést kapok, milyen gyógyító hatással van a kovászos kenyér fogyasztása. Ez a könyv remek útmutató, engem is ellenállhatatlanul arra ösztönöz, hogy ideje felfedezni a fermentáció egyéb területeit is! Ormós Gabriella, Jenői Pékség, KovászLabor „A világ egyik legjobb könyve. Ha az ember egyszer belép a fermentálás világába, az örökre magával ragadja. Mautner Zsófia, gasztroblogger A kötet adatai: Formátum: 188x248 mm Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2020 Terjedelem: 272 oldal
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.