Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (ISBN: 9789631665215)

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (ISBN: 9789631665215)

7 190 Ft-tól 2 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - MK-5813

7 190 Ft
+ 1 150 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bigbandi.hu
 

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig

9 491 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
librarium.hu
Termékleírás
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k): Pető Gyula
Oldal: 988
Megjelenés: 2018
Fedél: Keménytáblás
Kiadói kód: MK-5813

Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.