Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Kemény Andrásné - Cukrász szakmai ismeretek 2. - MK-5816

4 390 Ft
+ 1 150 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bigbandi.hu
Termékleírás
Címkék Tankönyv
Oldalszám 236

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Szerző: Kemény Andrásné
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Megjelenés: 2021
Oldalszám: 276
Kiadói kód: MK-5816

A Cukrászszakmai ismeretek második kötetében a magyar cukrászatok termékrepertoárjában hagyományos cukrászati termékek mellett nemzetközi cukrászati termékek is megjelennek. A kikészített sütemények témaköre a hagyományos torták, szeletek, tekercsek, minyonok, desszertek, krémesek, tejszínes sütemények előállításával és a nemzetközi trendet követő monodesszertek, torták és minidesszertek készítésével foglalkozik. A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A tankönyv gazdasági ismereteket is tárgyal.

A kiadvány fő témakörei: Díszítés; Szakrajz; Cukrászati készítmények minősége és forgalomba hozatala; Cukrászüzemi munkaszervezés; Cukrászszakmai gazdasági ismeretek
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.