Csokoládé (2021)

Csokoládé (2021)

11 899 Ft-tól 14 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Csokoládé

12 191 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
zonacomputers.hu
 

Csokoládé - Ferrandi

12 239 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
mai-konyv.hu
 

Csokoládé

Ország Boltja 2023 Minőségi díj I. helyezett
12 239 Ft
+ 1 239 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
ujkonyvek.hu

További ajánlataink

 

CSOKOLÁDÉ

11 899 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvesbolt.hu
 

Ferrandi - Csokoládé

12 239 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvkolcsonzo.hu
 

Csokoládé

12 409 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu
 

Ferrandi: Csokoládé

12 749 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
konyvmarket.hu
 

Csokoládé

13 599 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
booktogon.hu
 

Ferrandi: Csokoládé - A Ferrandi gasztronómiai iskola receptjei és technikái könyv

13 600 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olvasokboltja.hu
 

Ferrandi - Csokoládé

13 705 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
numero7.com
 

Csokoládé

14 279 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
librarium.hu
 

Csokoládé

14 449 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
muzsakonyv.hu
 

Csokoládé

16 149 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
 

Csokoládé

16 149 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
Termékleírás
Író FERRANDI
Címkék Gasztronómia
Nyelv magyar

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Szerző: Ferrandi
Kiadó: Alexandra Kiadó
Oldalak száma: 304
Megjelenés: 2021. október
Kötés: Keménytáblás

A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI

Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes

Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából

A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, a csokoládés teasütemények, a bonbonok és pralinék, valamint a csokoládéalapú díszítések (forgács, csipke) elkészítésének mikéntjét.
A könyv második felében található receptek könnyen kivitelezhetők a korábban bemutatott technikák felhasználásával. Ne legyen többé kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket! A végtelenségig variálható, esztétikus és mennyei bonbonok, a krémes és díszes csokoládétorták, valamint a zamatos croissant-ok egészen biztosan sikert aratnak, akár cukrászüzemben, akár otthon készítjük el.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.