Szerző: James Hoffmann HVG Kiadó, 2023 Az Amazon #1 kávékönyve Legyen a kedvencünk forró vagy jeges, rövid vagy hosszú, tejhabos vagy egy dupla eszpresszó, mindannyian...
Hogyan jutottunk el a kőkorsókban erjesztett árpalétől az india pale ale-ig, a sumér Ninkaszihoz írt ódától a tévéreklámokig? Mi köze a sörnek az azincourt-i csatához és a reformációhoz?...
Főzz pálinkát egyszerűen ezzel a nagyon népszerű Kézikönyvvel amely kezdő pálinkafőzők számára készült. Ebben a kézikönyvben nem csak arra a kérdésre kapsz választ, hogyan főzz...
Szerző: Panyik Gáborné dr. Kiadó: Cser Kiadó Oldalak száma: 116 Megjelenés: 2019. január Kötés: Kartonált A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak...
65 hazai főzdébe invitáljuk! Több mint egy évtizede robbant be hazánkban a sörforradalom, amely új lendületet adott a kisüzemi sörkészítésnek. Napjainkban közel száz sörfőzde üzemel...
Lénárt Gittát, az élő ételek első számú magyarországi szakértőjét nem kell bemutatnunk Olvasóinknak. A nyers étkezés témájában eddig megjelent könyveinek elsöprő sikere, számos médiaszereplése...
A magyar szakirodalomból mindezidáig hiányzott egy olyan nagyobb önálló munka, mely a likőrgyártás elméleti és gyakorlati tudnivalóit felöleli. A munka elsősorban a gyakorlati likőrgyártás...
Ez a kis írás 1845-ben látott napvilágot és a pálinka keletkezését, történetét valamint pozitív és negatív hatását elemzi, bár a szerző, akiről írásában nem derül ki, hogy ki is Ő valójában,...
A kávé története évezredes múltra nyúlik vissza a Közel-Keleten, s több mint ötszáz éve nyíltak az első kávéházak Európában. Mára a kávé az egyik legfontosabb kereskedelmi termék, de...
Szerző: Kádas Lajos Kossuth Kiadó, 2015 A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal...
Haladók és ínyencek 50 különleges teakülönlegesség közül választhatnak...
Szerző: Candace Rose Rardon Corvina Kiadó, 2021 Kuckózz be otthon egy csésze teával, és vedd kezedbe ezt a hasznos kis könyvet! A teák nem csak színes dobozok az élelmiszerbolt...
Készen állsz-e egy utazásra, melyben felfedezed a gin hosszú történetét és sikersztoriját? Ez a könyv bemutatja e borókaillatú párlat összes titkát, a gyártási eljárásokat, a mai piacon...
Szerző: Szuna Noémi Kiadó: Centrál Médiacsoport Zrt. Sanoma Kiadás éve: 2019. május Oldalszám: 208 ISBN: 9789633246009 A tea az egyik legnépszerűbb élvezeti cikk világszerte...
Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott. Jelen receptgyűjteményében...
Kávéivók zsebkönyve Magyarországon is a legtöbb felnőtt egy csésze (vagy bögre) forró kávéval kezdi a napot, sokan azért, hogy ne csak felkeljenek, hanem fel is ébredjenek. Pedig...
Virágos és gyógynövényes likőrök - Több mint 50 recept Rita Vitt pálinkamester immár húsz éve egyesíti likőrreceptjeiben a virágok és gyógynövények sokoldalú aromáit. A különleges...
Tartalom: ", , Friss, növényi alapú hozzávalókkal teli smoothie-jaim és gyümölcsleveim tele vannak minden jóval, amitől csodálatosan érzed magad, ráadásul egyszerűen elkészítheted őket...
Az 1x1 konyha sorozat a legegyszerűbb ételektől a különlegesebb fogásokig számos étel receptjét mutatja be, kiegészítve az elkészítésüket segítő útmutatókkal, a konyhai munkát megkönnyítő...
Kezdőknek és haladóknak, óvatosaknak és elszántaknak egyaránt kötelező olvasmány, sőt útitársnak sem utolsó, kivált, ha egy vérbeli whiskyországba indulunk, vagy otthon megbontunk egy...
"Kétféle ember él a Földön: akik szeretik a gin-tonikot, és akik még nem kóstoltak tökéleteset. " Mr. Z. A ginfogyasztás a reneszánszát éli, és aki szeretne elmélyülni a méltán...
Minden, amit tudni érdemes a lepárlástól a kóstoláson át a koktélokig Szerző: Tristan Stephenson HVG Kiadó, 2022 Fedezzük fel a rum lebilincselő történetét, és merüljünk...
Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad...
Ebben a kicsi, sörálló zsebkönyvben mindent megtalálsz, amit a sörről tudni érdemes!Hogyan készül?Milyen fajtái vannak?Hogyan kell jól csapolni?Melyik évszakban mit igyunk?Hova érdemes...
Szeszfőzés házilag címmel útmutatót kínál kezdő és haladó házipárlat-készítőknek Aaron Hyde. A gasztronómiai művet szeszes italok kategóriában a Scolar Kiadó adta ki. Tanuld...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.