Fedezd fel és ismerd meg a legfinomabb söröket! Szerző: Mark Dredge HVG Kiadó, 2023 Minden, amit a sörről tudni érdemes – a folyékony arany szerelmeseinek Hogyan...
PILSENI, STOUT, IPA, PORTER, BAK, PALE ALE, FÉLBARNA, BÚZA... Az otthoni sörfőzés művészetének elsajátítása az egyszerű sörfőző szett használatától a saját mikrosörfőzde elindításáig...
Termék részletek
Ez a kis írás 1845-ben látott napvilágot és a pálinka keletkezését, történetét valamint pozitív és negatív hatását elemzi, bár a szerző, akiről írásában nem derül ki, hogy ki is Ő valójában,...
Ami a franciáknak és az egész világnak évszázadok óta Champagne, arra a magyarok a pezsgő szót használják, mely szót gróf Széchenyi István alkotta. _x000D_ Az idők során az ünnepekkel,...
Rita Vitt pálinkamester immár húsz éve egyesíti likőrreceptjeiben a virágok és gyógynövények sokoldalú aromáit. A különleges és néha ritka növényekből készülő összeállítások minden...
Az 1x1 konyha sorozat a legegyszerűbb ételektől a különlegesebb fogásokig számos étel receptjét mutatja be, kiegészítve az elkészítésüket segítő útmutatókkal, a konyhai munkát megkönnyítő...
Szerző: Candace Rose Rardon Corvina Kiadó, 2021 Kuckózz be otthon egy csésze teával, és vedd kezedbe ezt a hasznos kis könyvet! A teák nem csak színes dobozok az élelmiszerbolt...
Haladók és ínyencek 50 különleges teakülönlegesség közül választhatnak. Oldalak száma: 50 Megjelenés éve: 2010 Kötés: doboz Nyelv: magyar...
Szeszfőzés házilag címmel útmutatót kínál kezdő és haladó házipárlat-készítőknek Aaron Hyde. A gasztronómiai művet szeszes italok kategóriában a Scolar Kiadó adta ki. Tanuld...
Ismerd meg az ízletes ale-ek, lagerek és búzasörök, a szomjoltó fűszeres és gyümölcsös sörök főzésének titkait. A Házi sörfőzés 100 sörreceptet vonultat fel a világ minden tájáról,...
101 whisky amit feltétlenül meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz A 101 whisky, amit feltétlenül meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz második (angol nyelven negyedik), teljesen...
Termék részletek
Magyarországon is a legtöbb felnőtt egy csésze (vagy bögre) forró kávéval kezdi a napot, sokan azért, hogy ne csak felkeljenek, hanem fel is ébredjenek. Pedig a kávé nem csupán egy...
Kezdőknek és haladóknak, óvatosaknak és elszántaknak egyaránt kötelező olvasmány, sőt útitársnak sem utolsó, kivált, ha egy vérbeli whiskyországba indulunk, vagy otthon megbontunk egy...
Ebben a kicsi, sörálló zsebkönyvben mindent megtalálsz, amit a sörről tudni érdemes!Hogyan készül?Milyen fajtái vannak?Hogyan kell jól csapolni?Melyik évszakban mit igyunk?Hova érdemes...
Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad...
Lénárt Gittát, az élő ételek első számú magyarországi szakértőjét nem kell bemutatnunk Olvasóinknak. A nyers étkezés témájában eddig megjelent könyveinek elsöprő sikere, számos médiaszereplése...
Szerző: Offringa Hans Kiadó: Alexandra Kiadó Oldalak száma: 320 Megjelenés: 2022. szeptember Kötés: Keménytáblás Kihagyhatatlan olvasmány whiskyrajongók számára Hogyan kell...
Minden, ami kávé: a termesztéstől a pörkölésig, a főzéstől a kóstolásig Szerző: Maxwell Colonna-Dashwood HVG Kiadó, 2024 Iránytű a kávézáshoz A kávé népszerűbb,...
Szerző: Szuna Noémi Kiadó: Centrál Médiacsoport Zrt. Sanoma Kiadás éve: 2019. május Oldalszám: 208 ISBN: 9789633246009 A tea az egyik legnépszerűbb élvezeti cikk világszerte...
Szerző: Panyik Gáborné dr. Kiadó: Cser Kiadó Oldalak száma: 116 Megjelenés: 2019. január Kötés: Kartonált A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak...
Ebben a kézikönyvben nem csak arra a kérdésre kapsz választ, hogyan főzz kiváló pálinkát is, de arra is, hogy mit tegyél akkor, ha már elrontottad. Azért vagyok most nagyon izgatott,...
Már gyűjtögető őseink is felfedezték, hogy egyes növények gyógyító erővel bírnak. Napjainkban pedig ismét reneszánszát éli a növénygyógyászat, sokan lelik örömüket a hasznos növények...
Készen állsz-e egy utazásra, melyben felfedezed a gin hosszú történetét és sikersztoriját? Ez a könyv bemutatja e borókaillatú párlat összes titkát, a gyártási eljárásokat, a mai piacon...
Szerző: Kádas Lajos Kossuth Kiadó, 2015 A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal...
Szerző: Ian Buxton Kiadó: Gabo Könyvkiadó és Kereskedo Kft. Oldalak száma: 224 Megjelenés: 2023. november Kötés: Keménytáblás A 101 whisky, amit feltétlenül meg kell kóstolnod,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.