Bűvös Szakács (ISBN: 9786155829000)

Bűvös Szakács (ISBN: 9786155829000)

4 125 Ft-tól 5 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Bittera Dóra - Molnár B. Tamás - Béládi László: Bűvös Szakács - Konyhauniverzum

4 125 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
konyvmarket.hu
 

Bűvös szakács - konyhauniverzum

4 290 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvkalauz.hu
 

Bittera Dóra - Molnár Tamás - Bűvös Szakács - Konyhauniverzum

4 435 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
numero7.com

További ajánlataink

 

Bűvös Szakács - Konyhauniverzum

5 170 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

Bűvös Szakács

5 225 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Bittera Dóra, Molnár B. Tamás, Molnár Tamás
Címkék Gasztronómia
Nyelv magyar

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Szórakozató konyha- és kultúrtörténet. Világutazás Párizstól Peruig, Bécs, Thaiföld, San Francisco, Toszkána, az ókori Egyiptom és a középkori Vikingföld érintésével. Válogatás a legendás cikksorozatból, amelyből sokan a magyar "gasztroforradalmat" eredeztetik. Az írások 2003-2011 között jelentek meg a Magyar Nemzet hétvégi magazinjában. Jelen kötet egy átdolgozott válogatás, sok recepttel bővítve. Könyv azoknak, akik tudnak és szeretnek főzni. És azoknak, akik nem tudnak és talán (még?) nem is akarnak főzni. A Konyhauniverzum a Bűvös Szakács könyvsorozat első kötete. A szerzőkMolnár B. Tamás a nyugat-berlini Zeneakadémián diplomázott. Gyerekkorától szenvedélyesen főz, nyolc nyelven gyűjti a szakkönyveket. 2003-ben kezdett publikálni gasztronómiai cikkeket Bittera Dórával a Magyar Nemzetben, a Gusto Magazinban, a Magyar Konyhában, a Bűvös Szakács blogon. 2008 és 2016 között az Alexandra Étteremkalauz, majd a Gault&Millau Magyarország étteremkalauz főszerkesztője volt; televíziós gasztrosorozatot vezet. Bittera Dóra az ELTE BTK angol-francia szakán végzett, tíz évig volt szerkesztő a müncheni Szabad Európa Rádió magyar osztályán. 2003 óta Molnár B. Tamással közösen ír gasztronómiáról, szerkeszti és fotózza a Bűvös Szakács blogot. A szerzők adaptálásában jelent meg 2016-ban A főzés tudománya című konyhatechnológiai alapmű.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.