A KÁRPÁT-MEDENCE TÖRTÉNELMI GASZTRONÓMIÁJA 1. kötet (2021)

A KÁRPÁT-MEDENCE TÖRTÉNELMI GASZTRONÓMIÁJA 1. kötet (2021)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

A KÁRPÁT-MEDENCE TÖRTÉNELMI GASZTRONÓMIÁJA 1. kötet

1 950 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
ronniszakkonyv.hu
Termékleírás
Címkék Gasztronómia
Nyelv magyar

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Szerzők: Batár Zsolt Botond, Dr. Kanyó Terézia Teleki Sámuel Kulturális Egyesület, 2021

A könyv - a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor részesedtek Magyarország területéből, vagy nemzetiségként ma velünk élnek (bolgár, cseh, délvidéki, erdélyi, francia, görög, horvát, kárpátaljai, lengyel, német, olasz, orosz, osztrák, örmény, román, ruszin, , sváb, szerb, szlovák, szlovén, török). A kötet adatai: Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2021 Terjedelem: 126 oldal
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.