A főzés tudománya (2019)

A főzés tudománya (2019)

5 179 Ft-tól 10 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan (Dr. Stuart Farrimond)

5 179 Ft
+ 890 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
mai-konyv.hu
 

dr. Stuart Farrimond - A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Ingyen szállítás több ezer termékre a webáruházból 12.15-ig!

Ország Boltja 2018 Minőségi díj I. helyezett
5 699 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
mediamarkt.hu
 

Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

5 249 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
konyvmarket.hu

További ajánlataink

 

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

5 179 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu
 

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan (Dr. Stuart Farrimond)

5 179 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
konyvbisztro.hu
 

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

5 249 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
hellobook.hu
 

FARRIMOND, STUART DR. - A FÕZÉS TUDOMÁNYA - KONYHAI PRAKTIKÁK IZGALMASAN ÉS LÁTVÁNYOSAN

5 732 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
numero7.com
 

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

5 949 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya /KÖNYV/

5 949 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
rocky.hu
 

A főzés tudománya

Ország Boltja 2018 Népszerűségi díj I. helyezett
6 649 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Dr. Stuart Farrimond, STUART DR FARRIMOND
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Nyelv magyar

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.   A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan (Dr. Stuart Farrimond)  című könyv most 5179 kedvezményes  áron a Mai-Könyv. hu-n.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.