A cukrászat magasiskolája (2019)

A cukrászat magasiskolája (2019)

10 619 Ft-tól 14 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

A cukrászat magasiskolája - 100 séfrecept lépésről lépésre

13 410 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
book24.hu
 

A cukrászat magasiskolája

Ország Boltja 2023 Minőségi díj I. helyezett
10 728 Ft
+ 1 389 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
ujkonyvek.hu
 

A cukrászat magasiskolája - 100 séfrecept lépésről lépésre

11 920 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu

További ajánlataink

 

A cukrászat magasiskolája (BK178123)

10 619 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
balena.hu
 

A cukrászat magasiskolája

10 619 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
sweetmemory.hu
 

A cukrászat magasiskolája - 100 séfrecept lépésről lépésre (1074498)

11 175 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bookfriends.hu
 

A cukrászat magasiskolája - 100 séfrecept lépésről lépésre

11 175 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
konyvmarket.hu
 

A cukrászat magasiskolája

11 622 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyv-diszkont.hu
 

A cukrászat magasiskolája

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
11 920 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu
 

- A Cukrászat Magasiskolája-Le Cordon Bleu Intézet

12 015 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
numero7.com
 

A cukrászat magasiskolája - 100 séfrecept lépésről lépésre

12 516 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
librarium.hu
 

A cukrászat magasiskolája - Le Cordon Bleu

13 261 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
mai-konyv.hu
 

A cukrászat magasiskolája

13 410 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
onlinekonyvespolc.hu
 

A cukrászat magasiskolája

14 155 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Le Cordon Bleu
Címkék Gasztronómia
Nyelv magyar
Oldalszám 511

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Szerző: Le Cordon Bleu
Kiadó: Geopen Kiadó
Megjelenés: 2019
Oldalszám: 500
Kötése: keménytáblás

A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével

A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket:
a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron),
a könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffin mangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra),
az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával).

A kötet végül bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit.

Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget.

A Le Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi titkát, hogy az amatőrök is profi cukrászséffé váljanak.

Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu a konyhaművészet és vendéglátás-menedzsment legfőbb, világszerte elterjedt hálózata. A konyhaművészeti képzések palettáján mind a szakmabeliek, mind a lelkes amatőrök megtalálják a számukra megfelelőt. Az oktató konyhaséfek valamennyien nagy nemzeti és nemzetközi versenyek díjnyertes résztvevői, akiknek szívügye, hogy másokkal is megosszák a hivatásuk iránt érzett szenvedélyt, és átadják tudásukat a világ minden tájáról érkező hallgatóknak.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.