A chili (ISBN: 9789635660476)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás)

2 913 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu
 

A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás)

2 944 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvszallito.hu
 

A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás)

3 392 Ft
+ 1 399 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
muzsakonyv.hu
Termékleírás
Író Kay Maguire
Címkék Gasztronómia

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyek még a fejünk búbját is csípik.
Könyvünk megad minden információt, amelyre szükségünk lehet ahhoz, hogy csípős vagy kevésbé csípős paprikákat termesszünk. Lépésről lépésre bemutatja a magok elvetésének, a növények ápolásának, a termés leszedésének és a gyakori problémák elhárításának módjait. A chilikedvelők bőven találnak a könyvben egyéb érdekességet is, például a tartósításról vagy a Scoville-skáláról, ami a csípősséget mutatja, továbbá inspiráló ötleteket és ínycsiklandó recepteket kapnak ahhoz, hogyan élvezzék munkájuk gyümölcsöt.
A táblázatokkal, listákkal, fényképekkel és illusztrációkkal gazdagon ellátott könyv tökéletes útmutató a házilag termesztett chilik világába. Szerző:Kay Maguire Kiadó:Gabo Könyvkiadó
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.