100% Disznó (2016)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

100% Disznó

6 291 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
book24.hu
 

Pálinkás Norbert: 100% Disznó

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
5 592 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu
 

100% Disznó (1053073)

5 243 Ft
+ 2 490 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bookfriends.hu

További ajánlataink

 

Pálinkás Norbert - 100% Disznó

5 382 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olcsokonyvek.hu
 

100% Disznó

5 490 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
delfinbuvar.hu
 

Pálinkás Norbert - 100% Disznó

5 522 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvakciok.hu
 

Pálinkás Norbert - 100% Disznó

5 941 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
alomgyar.hu
 

100% Disznó

5 942 Ft
Raktáron
irány a bolt »
kreativjatek.hu
 

100% Disznó

6 640 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

100% Disznó

6 990 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
argentumshop.hu
 

100% Disznó

Évforduló ajánlatok | Extra 6.000 Ft-os kupon

6 990 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
fizz.hu
 

100% Disznó

6 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Pálinkás Norbert
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Oldalszám 224
Súly 100

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A sertés az amatőr és profi szakácsok számára egyaránt csodálatos állat: minden felhasználható belőle, ami a bőrén belül és a belén kívül van. A Kárpát-medencében máig divatos - sőt újra egyre divatosabb - házi disznóvágásokon a tökéletességig fejlesztették ennek különböző módozatait. Hiszen nem mindegy, melyik alkatrészét mire, illetve mibe szánjuk. A fagyasztóládák korában pedig nem csak a disznótoros hurkáról és kolbászról, vagy a füstölt sonkáról és szalonnáról kell gondoskodnunk. Az elraktározott alapanyagokból számtalan izgalmas fogást főzhetünk a levesektől egészen a desszertekig az év bármelyik időszakában.
A szerző kamaszkorában került először a disznóvágás közelébe, azóta járt sváb disznóvágáson, erdélyi disznóvágáson, szabolcsi disznóvágáson, spanyol disznóvágáson. Megtanulta, mit mikor kell felvágni és levágni, kivenni és berakni, megmelegíteni és kihűteni - nem hentesként, hanem a konyhában sokat mozgó civilként. Ennek a tudásnak jó része, és nyolcvan hagyományos és újratöltött disznós recept is elolvasható a 100% DISZNÓ című könyvben, mindez egy saját disznóvágás történetébe csomagolva.

A könyv illusztrációit Szabó Gábor készítette.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.