Az öngyógyítás forradalma (2012)

Az öngyógyítás forradalma (2012)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

Író  Göncz József
Címkék  Egészség, Természetgyógyászat
Nyelv  magyar
Oldalszám  196

Hibát találtál a leírásban vagy az adatlapon? Jelezd nekünk!

Életem folyamán sokat spekuláltam és kísérleteztem az egészségem helyreállítása érdekében. Az ötvenes éveimbe lépve egyre több betegség tört rám. Felfedeztem, hogy minden betegség már csírájában jelt ad magáról a csontok felszínén keletkező alvó fájdalom formájában, és az alvó fájdalmak sokszori fölébresztésével szinte minden betegség elmulasztható saját kézzel, nagyon egyszerűen. Arra is rájöttem, hogy sok súlyos betegséget kórokozótelepek okoznak, amelyek többnyire a bőrben és az izmokban húzódnak meg, ott szinte háborítatlanul élnek. Saját kézzel ezek is egyszerűen felderíthetők és pusztíthatók. Aki rendszeresen figyeli, nincs-e alvó fájdalom a testében, nem kell attól tartania, hogy váratlanul megbetegszik. Amikor a hatvanas éveim második felében jártam, az egyik fiam akut mieloid leukémiában megbetegedett. Ismét sokat spekuláltam és kísérleteztem. Jó fél év elteltével rájöttem arra, hogy mi okozta a betegségét, mi volt a leukémia kialakulásának folyamata, hogyan lehet a gyógyítását jelentősen segíteni saját kézzel, és biztos gyógyulást elérni. Arra is rájöttem, hogyan lehet megakadályozni a betegség visszatérését. Ezt is saját kézzel.
Videók - Az öngyógyítás forradalma (2012)

Küldj be te is videót!

Az öngyógyítás forradalma videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó URL címét.

Írj véleményt a(z) Az öngyógyítás forradalma (2012) termékről!

1
         
2
3
4
Szeretnék hírlevelet kapni az áresett termékekről.
Vélemények a(z) Az öngyógyítás forradalma (2012) termékről
 Általános értékelés
 Ár/érték
 Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

az öngyógyitás lehetősége, a televizióban láttam róla egy rövid bemutatót a könyv irójától és ezek alapján döntöttem el, hogy megszerzem ezt a kiváló könyvet, mely talán az egész családomnak jó használatot tud tenni. a terméket elfogadható kategóriába sorolhatom vételár. Figyeljünk a könyvben leirt kiváló öngyógyitó tulajdonságainkra, azért válaszottam ezt a terméket, mert nagyon egysze

Előnyök

Ajánlom mindenkinek ezt a könyvet, de sajnos nem lehet nagyon megkapni, mert az öngyógyitás előtérbe kerül mindeneddigiekkel szemben - gyógyszerek, orvosok, pszichológusok stb. -

Hátrányok

még egypárszor át szükségeltetik olvasnom , hogy teljesmértékben megérthessem, mert elsőre sajnos egészen nem minden befogadhatő, de ezt természetesen a könyv irójának jobban sikerült, de nagyon tetszik a könyv.

 
 Általános értékelés
 Ár/érték
 Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Új gyógyítási módszer megismerése és használata. A Tv -ben láttam egy riportot és az nagyon tetszett, úgy gondoltam, hogy tudnám hasznosítani a benne rejlő tudást.

Előnyök

Jó, alapos, kellően részletezi a tennivalókat. Találtam benne olyan módszert is, amit már régen keresek, de most leltem csak rá. Köszönöm, hogy kiadták a könyvet.

Hátrányok

Még nem fogalmazódott meg bennem erre vonatkozólag semmi.

 

Tegyél fel kérdést a(z) Az öngyógyítás forradalma (2012) termékről! Azt szeretném kérdezni....

1
2
3
Értesítést kérek a beérkezett válaszokról

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy vásárlás előtt a forgalmazó, illetve a gyártó honlapján is ellenőrizd az adatokat. Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

^